Η πορεία της ομάδας Ποδοσφαίρου

Φάση των 32 : Στον πρώτο γύρο το Γυμνάσιο μας έπαιξε με την ομάδα του Μαντουδίου στο γήπεδο της Ιστιαίας. Το σκορ ήταν 0-0 στην κανονική περίοδο και στα πέναλτι κέρδισε η ομάδα μας με 6-5.

Τα πέναλτι έβαλαν οι : Σ.Κουκούρας, Π.Αθανασίου, Θ.Θεοδώρου, Μ.Δενελάβας, Θ.Καρύδας και Χ.Καρατσόλιας.

Την ομάδα αποτελούσαν οι : Γ.Μπούγας, Θ.Θεοδώρου, Μ.Δενελάβας, Θ.Καρύδας, Χ.Καρατσόλιας, Τ.Ψύλλος, Π.Αθανασίου, Δ.Λιαποδημήτρης, Σ.Κουκούρας, Δ.Καπόλος, Σ.Πορταρίτης, Δ.Κουρκούτζελος και Γ.Αντωνίου.

Φάση των 16 : Σ’ αυτόν τον γύρο η ομάδα μας κέρδισε τις Κονίστρες εύκολα με 2-0, στο γήπεδο της Κανήθου. Το πρώτο γκολ μπήκε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Σ.Κουκούρα.

Την ομάδα αποτελούσαν οι : Γ.Μπούγας, Θ.Θεοδώρου, Μ.Δενελάβας, Θ.Καρύδας, Χ.Καρατσόλιας, Π.Αθανασίου, Δ.Λιαποδημήτρης, Σ.Κουκούρας, Δ.Καπόλος, Σ.Πορταρίτης, Δ.Κουρκούτζελος, Ν.Δημητράκης, Γ.Αντωνίου και Μ.Λεκοσιώτης.

Φάση των 8 : Σ’ αυτόν τον γύρο η ομάδα μας κέρδισε στο ίδιο γήπεδο της Κανήθου το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας με 3-1 στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ έληξε ισόπαλο 1-1. Το γκολ της Ιστιαίας το πέτυχε ο Τ.Ψύλλος με εκτέλεση φάουλ, ενώ τα πέναλτι έβαλαν οι : Τ.Ψύλλος, Σ.Κουκούρας και Π.Αθανασίου.

Την ομάδα αποτελούσαν οι : Γ.Μπούγας, Θ.Θεοδώρου, Μ.Δενελάβας, Θ.Καρύδας, Χ.Καρατσόλιας, Π.Αθανασίου, Δ.Λιαποδημήτρης, Σ.Κουκούρας, Δ.Καπόλος, Σ.Πορταρίτης και Τ.Ψύλλος.

Φάση των 4 : Στους ημιτελικούς η ομάδα μας δυστυχώς ηττήθηκε από το Γυμνάσιο της Λίμνης με 1-0. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Κανήθου.

Την ομάδα αποτελούσαν οι : Γ.Μπούγας, Θ.Θεοδώρου, Μ.Δενελάβας, Θ.Καρύδας, Χ.Καρατσόλιας, Π.Αθανασίου, Δ.Λιαποδημήτρης, Σ.Κουκούρας, Δ.Καπόλος, Σ.Πορταρίτης, Μ.Λεκοσιώτης και Γ.Δελχάς.

Δ. Λιαποδημήτρης

Γ2 2005-06

Σ. Κουκούρας

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα