Πανευβοϊκοί Αγώνες Στίβου

Το Σχολείο μας σε αυτούς τους αγώνες είχε πολλές συμμετοχές και διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες :

Χρυσό Μετάλλιο

Δελχάς Γιώργος (Γ1) στο μήκος

Ασημένιο Μετάλλιο

Παπαδημητρίου Κατερίνα (Β3) στο μήκος
Καπόλος Αριστείδης του Ε. (Γ2) στα 150 μ.

Χάλκινο Μετάλλιο

Ζήση Μαρία (Β1) στα 1000 μ.
Καπλάναι Αντριάν (Β1) στα 3000 μ.
Κερασιώτη Βιβή (Β2) στη σφαιροβολία
Σαμέτι Αρτενίς (Β3) στη σφαιροβολία

 

Η πορεία της ομάδας Βόλεϋ Κοριτσιών

 

Την ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του σχολείου μας, αντιπροσωπεύουν 11 κορίτσια. Οι 6 απ’ αυτές είναι οι βασικές και οι άλλες 5 οι αναπληρωματικές. Οι γυμναστές μας ο κ.Ανδρίτσος κ ο κ.Θηβαίος, έχουν επιλέξει κορίτσια απ’ όλες τις τάξεις του γυμνασίου.

Μετά από πολλές προπονήσεις πήγαμε με λεωφορείο στο Μαντούδι για να παίξουμε τον πρώτο μας  αγώνα που έγινε στις 15/2/08 ημέρα Παρασκευή με αντίπαλη ομάδα τα κορίτσια του Γυμνασίου Λίμνης. Όταν φτάσαμε κ΄μπήκαμε στο γυμναστήριο Μαντουδίου μας πληροφόρησαν ότι θα ήμασταν οι πρώτες που θα παίζαμε. Αφού πήγαμε στα αποδυτήρια ν’ αλλάξουμε ξεκινήσαμε το ζέσταμα. Ο διαιτητής φώναξε τις αρχηγούς της κάθε ομάδας για να δούμε ποια ομάδα θα ξεκινήσει το σερβίς. Αφού κάναμε κορόνα γράμματα, η τύχη ήταν με το μέρος μας και ξεκινήσαμε εμείς το παιχνίδι. Με το σφύριγμα του διαιτητή άρχισε ο αγώνας. Ξεκινήσαμε με άγχος  αλλά στη συνέχεια παίξαμε έξυπνα και συγκεντρωμένα για να πάρουμε τελικά κ΄τα δύο σετ με σκορ 25-10 στο πρώτο σετ κι 25-9 στο δεύτερο σετ. Τελικά παρά την κούραση μας απ΄το ταξίδι ,τα καταφέραμε! Σφυρίζοντας ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα, γεμάτες χαρά και ενθουσιασμό κ΄εμείς και ο γυμναστής που μας συνόδευε ο.κ Θηβαίος πανηγυρίζαμε την νίκη μας! Αμέσως ενημερώσαμε το σχολείο μας .Έτσι τελείωσε ο πρώτος αγώνας.

Ο δεύτερος αγώνας ήταν πάλι στο Μαντούδι και έγινε στις 28/2/08 ημέρα Πέμπτη με αντίπαλη ομάδα το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας .Ξεκινήσαμε την Πέμπτη το πρωί με το λεωφορείο για να πάμε προς το Μαντούδι . Όταν φτάσαμε πήγαμε στα αποδυτήρια ν΄αλλάξουμε . Αυτή την φορά δεν παίζαμε πρώτες αλλά δεύτερες. Έτσι ξεκουραστήκαμε λιγάκι από το ταξίδι. Όταν ήρθε η σειρά μας, αφού πρώτα είχαμε κάνει την κατάλληλη προθέρμανση φυσικά, κάναμε πάλι την ίδια διαδικασία για να δούμε ποιος θα πάρει το σερβίς .Αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και ξεκίνησε η άλλη ομάδα. Δυστυχώς χάσαμε και τα 2 σετ με αρκετή διαφορά. Στο 1ο σετ 25-13 και στο 2ο 25-10. Κάναμε ότι μπορούσαμε, προσπαθήσαμε αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Παραδεχτήκαμε όμως ότι ήταν πολύ καλή ομάδα αφού ήταν και σε σύλλογο. Έτσι τελείωσε και ο δεύτερος  και τελευταίος μας αγώνας …

                                                              Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω μαθήτριες :

Αρετσίνη Παναγιώτα (Γ1) Ψυχογιού Άννα (Γ3)
Δημητράκη Αναστασία (Γ1) Μάκρα Βίκυ (Β2)
Κερμανίδη Κερασία (Γ2) Τσιρόζογλου Μαργαρίτα (Β3)
Μάστορη Σοφιάννα (Γ2) Παπανδρέου Δέσποινα (Α3)
Ντόκου Ελένη (Γ3) Φεγγερού Δήμητρα (Α4)
Σταματονικολού Κατερίνα (Γ3)

 

Η πορεία της ομάδας Μπάσκετ Κοριτσιών

Ένας αγώνας ήταν ο απολογισμός της ομάδας μπάσκετ κοριτσιών με την ομάδα του Γυμνασίου Μαντουδίου στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου.

Καθώς μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια, αντικρύσαμε τα κορίτσια τα οποία πιστεύαμε πως ήταν η αντίπαλη ομάδα. Ήταν ψηλές και αρκετά γυμνασμένες, πράγμα που μας έκανε να νιώσουμε μειονεκτικά. Τελικά αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος. Οι αντίπαλοι μας ήταν σωματικά στα μέτρα μας και αυτό μας εξύψωσε το ηθικό.

Μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αφήνοντας πίσω για αρκετούς πόντους την αντίπαλη ομάδα. Συνεχίσαμε σταθερά την πορεία μας και νιώθαμε πλέον νικήτριες.. Όμως και τα κορίτσια της άλλης ομάδας ήταν εξίσου ικανά και κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά που μας χώριζε. Από το 2ο ημίχρονο και μετά προηγήθηκαν και τελικά το παιχνίδι τελείωσε με δική τους νίκη, με σκορ 31 - 29. Μπορεί τελικά να χάσαμε αλλά κερδίσαμε εμπειρίες. Ήταν πραγματικά ένας αξιόλογος αγώνας με ισχυρούς αντιπάλους και αξέχαστα στιγμιότυπα!!!

,

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω μαθήτριες :

Δήμου Αναστασία (Γ1) Δήμα Σενάντα (Β1)
Μιχαηλίδου Παναγιώτα (Γ2) Καρατσόλια Αγγελική (Β2)
Μπούγα Μαρία (Γ3) Κοντογιωργάκου Βίκυ (Β2)
Μπούγα Νίκη (Γ3) Παπαδημητρίου Κατερίνα (Β3)
Φέρλα Ζαχαρούλα (Γ3) Ποζαπαλίδου Άσπα (Β3)
Χασσανδρινού Παναγιώτα  (Γ3) Σούρρα Πέρσα (Β3)

 

Η πορεία της ομάδας Μπάσκετ Αγοριών

    Η κλήρωση έφερε  το Γυμνάσιο Ιστιαίας να αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα το Γυμνάσιο Λίμνης. Το Γυμνάσιο μας πέτυχε μια εύκολη νίκη με 56-10. Ξεκινήσαμε με ένα εκπληκτικό 1ο 8λεπτο με 10-0. Έπειτα συνέχισε με την ίδια απόδοση και έφτασε σε αυτή την εύκολη επικράτηση.

Στην συνέχεια το Γυμνασιο μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Γυμνάσιο Λουτρών Αιδηψού, το οποίο είχε νικήσει με 86-10 το Γυμνάσιο Μαντουδίου.

Ο αγώνας στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ένα “derby”. Στο πρώτο και δεύτερο 8λεπτο οι ομάδες βρίσκονταν στον πόντο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Λουτρών Αιδηψού άρχισε να παίρνει ένα προβάδισμα ώσπου έφτασε την διαφορά στους 16 πόντους. Το ματς τελείωσε στο σκορ 48-32 και η ομάδα μας αποκλείστηκε.

 

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω μαθητές :

Αφένδρας Αλέξανδρος (Γ1) Ψύλλος Τάσος (Γ3)
Καπόλος Αριστείδης (Γ2) Γκατζούρης Άγγελος (Β1)
Καπόλος Δημήτρης  (Γ2) Τσιτούμης Γιώργος (Β3)
Μισιρλής  Γιώργος (Γ2) Φέρλας Γιάννης (Β3)
Σουρίλας Στάθης (Γ3) Τσιτσόπουλος Γρηγόρης (Α4)

 

Η πορεία της ομάδας Βόλεϋ Αγοριών

Ο πρώτος αγώνας που έδωσε η ομάδα μας ήταν στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου με την ομάδα του Γυμνασίου Λίμνης. Τα σετ ήταν 25-17 υπέρ της Λίμνης , 25-15 υπέρ του Γυμνασίου μας και το νικητήριο για την ομάδα του Γυμνασίου μας 15-13. Έτσι περάσαμε στον επόμενο γύρο.

Στον δεύτερο γύρο παίξαμε με την ομάδα του Γυμνασίου Κανήθου στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου. Δυστυχώς χάσαμε και τα 2 σετ με σκορ 25-19 και 25-23, και έτσι το Γυμνάσιο Κανήθου προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Του χρόνου ελπίζουμε για κάτι καλύτερο...

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω μαθητές :

Κατσαντώνης Αντώνης (Γ2) Αντριάν  Καπλάναϊ (Β1)
Καραδημήτρης Αλέξανδρος (Γ2) Ντελκής Κώστας (Β3)
Κουτίνας Θανάσης (Γ2) Φεγγερός Στάθης (Β3)
Μπαλαλάς Κώστας (Γ2) Σταματίου Νίκος (Α3)
Ορφανός Ανδρέας (Γ3) Φαράντος Νίκος (Α4)
Παπανδρέου Νίκος (Γ3)

 

Η πορεία της ομάδας Ποδοσφαίρου Αγοριών

Σ' αυτό το άθλημα δώσαμε 2 παιχνίδιa. Το πρώτο παιχνίδι έγινε ενάντια στην ομάδα του Γυμνασίου Προκοπίου την οποία νικήσαμε με σκορ 3 - 1 στο γήπεδο Μαντουδίου. Τα γκολ σημείωσαν ο Γ. Κατούνης, ο Λ. Πέπλης και ο Δ. Διαμαντής.

Ο δεύτερος αγώνας δόθηκε πάλι στο γήπεδο Μαντουδίου και αντιμετωπίσαμε την ομάδα του Γυμνασίου Αρτάκης από την οποία ηττηθήκαμε με σκορ 4 - 1. Το ένα και μοναδικό γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Δ. Διαμαντής.

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω μαθητές :

Γιαλένιος Αντώνης (Γ1) Κατούνης Γιώργος (Β2)
Διαμαντής Δημήτρης (Γ1) Κερασιώτης Ανδρέας (Β2)
Δελχάς Γιώργος (Γ1) Μουρίδης Κώστας (Β2)
Καπόλος Άρης (Γ2) Μαχός Σπύρος (Β2)
Παπαδημητρίου Στάθης (Γ3) Ξυδερός Στάθης (Β3)
Πέπλης Λεωνίδας (Γ3) Παπαϊωάννου Κώστας (Β3)
Βίλλριχ Μάριος (Β1) Σαμέτι Αρτενίς (Β3)
Ευαγγελόπουλος Θανάσης (Β1) Τζαφέραϊ Άντι (Α4)

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα