Αρχική
Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

 

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας με την πρόθεση να γνωρίσετε από κοντά τις δραστηριότητες, τους προβληματισμούς, τη δημιουργική έκφραση και ευαισθησία μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου μας και να δείτε την αξιόλογη, όπως πιστεύουμε, προσπάθειά μας για μια πολύπλευρη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών μας.

        Ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών

ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...

ΕΙΣΟΔΟΣ

Παρακαλώ Συνδεθείτε

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

°F°C
Ιστιαία, Ελλάδα
Error! Unable to Find Specified Location!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Μέρα Αθλητισμού 2018

Την Τετάρτη 3/10/2018 ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε την ενεργή συμμετοχή του σχολείου μας στην 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, εναρμονιζόμενο με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με το σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ».

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4/10/2018 ήταν πεζοπορία (με γρήγορο βάδην) απ’ το σχολείο ως την εκκλησία της Παναγίας της Μακροφτελιάς, όπου και διεξήχθησαν αγώνες βόλλεϋ και ποδοσφαίρου σε αυτοσχέδια γήπεδα στον χώρο γύρω από την εκκλησία.

Οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν, γευμάτισαν ελαφριά στα τραπέζια που υπάρχουν , κάτω απ’ τον ίσκιο των πανύψηλων φτελιών και κυπαρισσιών που δεσπόζουν γύρω απ’τον ναό. Αφού ξεκουράστηκαν ικανοποιητικά, αποφασίστηκε η επιστροφή να πραγματοποιηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό, ενώ η συνολική απόσταση που περπάτησαν είναι γύρω στα 5 χλμ.

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός ψυχαγωγίας και άσκησης που ήταν ο αρχικός στόχος της δράσης , συνέβαλλε ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες εντός και εκτός της σχολικής μονάδας.  

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΣΤΙΑΙΟΠΛΟΟΙ_ΤΕΥΧΟΣ 2ο

Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε την 2η έκδοση του περιοδικού μας ΙΣΤΙΑΙΟΠΛΟΟΙ.

Ελπίζουμε να σας "ταξιδέψει" για ακόμη μια φορά διαβάζοντάς το...

 

ΙΣΤΙΑΙΟΠΛΟΟΙ_ΤΕΥΧΟΣ 2ο

ΑΡΧΕΙΟ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ